Weg van Jou | De Film

Rol: co-producent

Maart 2015-februari 2018

Jan Lievens en ik zijn de initiatiefnemers en co-producenten van de speelfilm WEG VAN JOU. De romantische komedie WEG VAN JOU is een grote landelijke speelfilm met Zeeuws-Vlaanderen als verrassend decor. Ons doel is om via deze film de streek op een originele manier meer bekendheid te geven. Als co-producenten hadden wij bij de ontwikkeling en realisatie een actieve en meewerkende rol. De film ging op 9 oktober 2017 in première in Pathé-Tuchinski Amsterdam en draaide in vrijwel alle grote bioscopen (120) in heel Nederland en trok ca. 200.000 bezoekers. Ondertussen is hij te zien via de videokanalen en op DVD. Eind 2019 komt WEG VAN JOU op televisie. Via de film worden de bijzondere aspecten van Zeeuws-Vlaanderen op een subtiele manier getoond.

 

Bekijk hier de trailer

 

De film is geproduceerd door NL Film & Tv en uitgebracht door Dutch Film Works.

Regisseur is Jelle de Jonge. Hoofdrolspelers zijn Katja Herbers en Maarten Heijmans, bijrollen zijn er voor Elise Schaap, Imanuelle Grivis, Margot Ros, Guy Clemens, Sergio Herman e.v.a.

 

Rol en resultaten:

➢ Aanjager, mede-ontwikkelaar van idee en scenario

➢ Actief betrokken en meegewerkt aan de totstandkoming van de opnames

➢ Betrokken bij de uiteindelijke release en de marketing en promotie.

➢ Werving van fondsen, sponsoren en investeerders. In totaal €950.000,- inclusief een succesvolle crowdfundingactie in het najaar van 2015.