Ploeg Plus

Creatie, Communicatie en Coördinatie, daarin vat ik mijn activiteiten samen. Samen verbeelden zij het vliegwieleffect dat ik met mijn werk wil bereiken.

Creatie

“Iets scheppen, wat door iemand gemaakt is, iets wat kunstig is, een schepping, iets totaal nieuw.”

Coördinatie

“Het harmonisch doen samenwerken van verschillende organen bij het uitvoeren van een functie Mensen of zaken zo organiseren dat alles goed loopt.”

Communicatie

“Met elkaar in verbinding staan. Het overbrengen van een boodschap. Communicatie is een kenmerk van leven (stenen communiceren niet).”

Multidisciplinaire visie en aanpak

Een open en creatieve geest die tegelijkertijd in staat is om een idee om te zetten in een operationeel plan én in een efficiënte uitvoering. Als allrounder kan ik veel onderdelen van een opdracht aan.

Teamwork

Mijn overtuiging is dat projecten beter worden door samenwerking. Dat doe ik veel en graag om initiatieven van zowel publieke als private opdrachtgevers te realiseren. Ik ben graag uw partner louter dan uw opdrachtnemer.

Resultaat

Een doelgerichte manier van werken. Het blijft niet bij woorden, het worden vooral daden.

Tot slot breng mezelf mee, maar op de achtergrond ook een groot netwerk van mede projectleiders, kwartiermakers en communicatiediehards; van fotografen, tekstschrijvers, webdesigners, marketeers…

Kom ik er niet helemaal uit, dan komen we er samen altijd uit!