De (regionale) economie vooruithelpen door middel van creatieve, vernieuwende projecten. Dat is mijn drijfveer én mijn kracht.

Mijn eigen bedrijf

Na vele jaren als projectleider en in diverse managementfuncties ging het kriebelen, want ik wilde altijd nog eens zelf ondernemer worden. Sinds 2015 zet ik mijn kennis en vaardigheden in vanuit mijn eigen bedrijf PLOEG+.

  1. Ik doe niks liever dan nieuwe projecten opzetten en uitvoeren. Het beste in branches waar ik zelf affiniteit mee heb: (regionale) economie, toerisme, zakelijke dienstverlening, sport en cultuur.
  2. Ik lever professionele ondersteuning op het gebied van communicatie en teksten.
  3. Ik help mee uw zakelijke bijeenkomsten succesvol te laten verlopen.

Laten we samenwerken want

  1. Ik ben prettig in de omgang.
  2. Best wel slim. Met twee academische studies kun je best een en ander aan me overlaten. Ik ben bestuurskundige (drs.) en econoom (MA) maar bovendien een zeer talige duizendpoot.
  3. Creatief. Of noem het veelzijdig en breed inzetbaar.
  4. Punctueel en resultaatgericht. Deadlines zijn er immers om gehaald te worden.
  5. Ervaren. Met 25 jaar werkervaring in publiek-private sectoren kan ik gebruik maken van een flink instrumentarium.

Wie mij beter kent, kent mijn persoonlijkheid; ik ben een zakelijke partner, maar ook een sociaal- en maatschappelijk betrokken persoon. Van alleen zaken doen word ik niet warm. Dat word ik wel als mijn inzet uw bedrijf, de regio en de samenleving vooruit helpt. Daarom ook ben ik actief als bestuurslid in diverse maatschappelijke organisaties, bijvoorbeeld als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Industrieel Museum Zeeland en als bestuurslid van het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen, omdat ik geloof in de kracht van dit festival voor deze mooie streek.