Diensten

1. Kwartiermaker

Met niks beginnen, een plan formuleren, uitvoeren en afronden… ik ben er goed in. Veel goede ideeën stranden omdat ondernemers of instanties het lastig vinden om ze om te zetten in een realistisch plan én om ze vervolgens operationeel te maken. Laat staan ze daadwerkelijk uit te voeren of in de markt te zetten.… Mijn rol is om uw goede ideeën om te zetten in aansprekende en realistische plannen. Zo nodig coördineer ik de uitvoering. Altijd fijn als iemand het overzicht houdt én de vaart erin houdt.

2. Interim- en advieswerk

Zoekt u een schaap met vijf poten, met verstand van economie en openbaar bestuur of van communicatie en marketing?
Of komt u tijdelijk handen en voeten te kort?  Plannen in uw hoofd, maar de uitvoering komt maar niet van de grond?  Dan spring ik graag bij. Bijvoorbeeld als interim manager, adviseur of projectleider.

3. Tekstschrijver

Speeches, persberichten, (eind)redactie

Ik help u graag bij het formuleren van die belangrijke speech. Ik stel persberichten op en redigeer teksten die het nog nét niet zijn. Jaarverslagen, jubileumboeken of een complete eindredactie. Het interviewen van mensen doe ik graag en goed. Ik coördineer uw uitgave in boek- film- of digitale vorm; Natuurlijk bewaak ik de deadlines, budgetten en de kwaliteit.

4. Dagvoorzitter, gespreksleider

Het leiden van een debat, het interviewen van gasten en als moderator een bijeenkomst in goede banen leiden… ik vind het ontzettend leuk om te doen. Ik denk graag mee over een bijeenkomst, het programma, de planning en de organisatie, en zorg dat alles op de dag zelf vlot verloopt. Met een kop en een staart, in de juiste sfeer én met de uitkomsten en conclusies waarmee u verder kunt. Dat geeft u de rust en ruimte om u te concentreren op uw welkomstspeech.