Diensten

1. Kwartiermaker: van idee naar -winstgevend- project

Met niks beginnen, een plan formuleren, uitvoeren en afronden… ik ben er goed in. Veel goede ideeën stranden omdat ondernemers of instanties het lastig vinden om ze om te zetten in een realistisch plan én om ze vervolgens operationeel te maken. Laat staan ze daadwerkelijk uit te voeren of in de markt te zetten.… Mijn rol is om uw goede ideeën om te zetten in aansprekende en realistische plannen. Als sparringpartner, klankbord of kwartiermaker. Ik ken de wegen naar diverse fondsen. Zo nodig coördineer ik de uitvoering. Altijd fijn als iemand het overzicht houdt én de vaart erin houdt.

2. Interim- en advieswerk

Tijdelijke ondersteuning: Komt u tijdelijk handen en voeten te kort?  Plannen in uw hoofd, maar de uitvoering komt maar niet van de grond? Of zoekt u zo nu en dan versterking voor uw communicatie of marketing team? Dan spring ik graag bij. Bijvoorbeeld als interim medewerker, adviseur of projectleider.

 

Herpositionering: Wat uw bedrijf doet en wil uitstralen komt lang niet altijd overeen met het beeld dat anderen hebben van uw bedrijf.  ‘Vreemde’ ogen kunnen helpen om de informatie op uw website en de communicatiemiddelen weer in lijn te brengen met de werkelijkheid. Ik kan snel analyseren en help mee in het hervinden van de kernwaarden en het (her)positioneren van uw bedrijf of organisatie.

3. Teksten

(Web)teksten

Klopt de inhoud van uw website of drukwerk nog met wat u wilt uitstralen? Zitten uw klanten te wachten op de technische info die er nu op staat of willen ze vooral weten met wie ze zaken doen. Wat is het verhaal dat u wilt vertellen over uw bedrijf? Ik schrijf voor u de content die recht doet aan uw professionele en inhoudelijke expertise maar die daarnaast de uitstraling heeft die past bij uw bedrijf.

 

Persberichten, speeches, (eind)redactie

Ik help u graag bij het formuleren van die belangrijke speech. Ik stel persberichten op en redigeer teksten die het nog nét niet zijn. Jaarverslagen, jubileumboeken of een complete eindredactie. Ik coördineer uw uitgave in boek- film- of digitale vorm; Natuurlijk bewaak ik de deadlines, budgetten en de kwaliteit.

 

Interviews

Ik stel de juiste vragen en maak een tekst of reportage op maat. Voor uw website, uw jubileumboek, uw personeelsblad, uw jaarverslag of die noodzakelijke rapportage van een afgerond project.

4. Presentator, interviewer, (dag)voorzitter, gespreksleider

U wilt een bijeenkomst organiseren voor uw personeel, voor uw stakeholders of uw leden? Ik denk graag mee over het programma, de planning en de organisatie, en zorg dat het inhoudelijke programma op de dag zelf vlot verloopt. Met een kop en een staart, in de juiste sfeer én met de uitkomsten en conclusies waarmee u verder kunt. Dat geeft u de rust en ruimte om u te concentreren op uw welkomstspeech.